Hoofdmenu

Diensten

Correctie
Heb je zelf een tekst geschreven maar twijfel je aan de spelling of de juiste werkwoordsvormen? Weet je niet zeker of je de punten en de komma’s op de juiste plek hebt gezet? Twee paar ogen zien altijd meer dan één. Laat mij jouw tekst corrigeren en je bent verzekerd van een correcte tekst.

Redactie
Is de juiste toon gezet? Wordt de lezer met ‘u’ of ‘jij’ aangesproken? Is de tekst begrijpelijk en komt de boodschap voldoende over? Of kan het misschien korter en krachtiger? Een redacteur leest, herleest en herschrijft om te zorgen dat de juiste woorden op papier komen te staan voor een prettige leesbare tekst.

Tekstschrijven
Schrijven kost tijd. Soms veel tijd want de juiste woorden komen niet altijd meteen naar boven. Het is een kwestie van inleven, inlezen en bijschaven en dan ontstaat er iets moois. Een pakkende tekst voor een advertentie, een flitsende nieuwsbrief, een krachtige samenvatting of een wervende brochure.

Webredactie
CB Thuis in taal is ook thuis in de taal van internet en kan de webredactie verzorgen van jouw bedrijf. Een verslag van een fantastische bijeenkomst of de aankondiging van een open dag kan met de juiste woorden net wat extra klanten trekken. Ontlast jezelf van het digitaal communiceren met je achterban en wees verzekerd van een actuele website.

Websites schrijven
Een tekst voor een website moet aan andere eisen voldoen dan een tekst op papier. Simpelweg omdat lezen vanaf het scherm lastiger is. Daarnaast zijn bezoekers van een website geneigd snel door te klikken naar een andere site. De tekst op een website moet dus kort en krachtig zijn en uitnodigen om door te lezen.  Laat mij je helpen bij het schrijven van de tekst voor jouw website.

Overig
Heb je andere taalvragen of wil je meer informatie?
Bel of mail me. Dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

NIEUWSGIERIG NAAR WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?
Bel of mail gerust voor meer informatie via 06-154 453 41 of info@cbthuisintaal.nl